Recoil – spectaculaire lasergame van Goliath

30 Jun 2018

Net voor het begin van de zomervakantie lanceert spelmaker Goliath een van het meest spectaculaire speelgoed van dit moment: Recoil. Recoil is een ‘first-person shooter’ laser game. Met maximaal 16 spelers neem je het in verschillende missies tegen elkaar op.

Koop bij bol.com

Starten met spelen gaat snel en eenvoudig. Recoil kun je spelen met verschillende wapens — voorzien van force feedback — en accessoires, maar beginnen doe je met de starter set waar de WiFi-Hub bij zit en 2 RK-45 Spitfires wapens. Verder volstaat het voor elke speler om een smartphone in zijn wapen te steken waarop de Recoil app is geïnstalleerd en verbinding te maken met de WiFi-Hub.

Met de app kan de multi-player game worden gestart. Via GPS en Bluetooth kan elke speler zien waar de tegenstanders zich bevinden. Op het scherm van je smartphone zie je nuttige info, zoals je levensbalk, het aantal kogels waar je over beschikt en andere details die je nodig hebt om te overleven.

Naast de starter set kun je losse wapens kopen: de RK-45 Spitfire en de grotere SR-12 Rogue. Daarnaast is er ook nog de Frag Grenade verkrijgbaar om tegenstanders in je omgeving mee aan te vallen.

Koop bij bol.com

Meer info? Check de Recoil GPS Laser Game website