Rocket Arena vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar

15 Jul 2020

Electronic Arts Inc. en game studio Final Strike Games kondigen aan dat Rocket Arena, een explosief 3v3-schietspel waarin raketten allesbepalend zijn, nu verkrijgbaar is met cross-play-ondersteuning op PlayStation 4, Xbox One en PC via Origin en Steam.

Met een gevarieerde selectie van tien speelbare helden, configureerbare speelstijlen en zeer competitieve actie biedt Rocket Arena intense dynamische gevechten die de conventies van het genre doorbreken, waardoor het spel totaal anders is dan andere hero shooters.

Rocket Arena biedt spelers toegang tot tien speelbare helden, met elk 100 voortgangsniveaus, tien gevarieerde maps, 22 spelbepalende artefacten, custom games en social / ranked playlists. Het spel bevat vier vechtmodi, een samenwerkingsmodus, een trainingslevel- en oefenmodus, en dagelijkse en wekelijkse uitdagingen. Ook zijn er talloze cosmetische items, die je allemaal kunt vrijspelen via in-game spelvoortgang.

Daarnaast bevat Rocket Arena diverse unieke mechanismen waarmee je de spelervaring kunt verbeteren, waaronder de Blast Meter, die spelers laat zien hoe ver hun tegenstanders vliegen terwijl ze hen uit de arena proberen te slaan. Spelers gaan dus niet dood en blijven continu in actie. Zodra spelers uitgeschakeld worden, vliegen ze terug naar de arena om de omgeving te onderzoeken en terug te keren naar het gevecht, zodat alle deelnemers constant alert blijven. Elke held in de kleurrijke selectie van het spel heeft zijn of haar eigen unieke persoonlijkheid, speelstijl en kenmerkende raketwerper. Spelers kunnen diverse ingewikkelde bewegingen maken, zoals raketsprongen tijdens scherp schieten, ontwijkende manoeuvres en vuurcombo’s.

Rocket Arena heeft een leeftijdsclassificatie van 12+ en is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC via Origin en Steam. De Standard Edition kost €29,99. De Mythic Edition gaat over de toonbank voor €39,99.