RollerCoaster Tycoon Adventures voor de Nintendo Switch

10 Nov 2018

Geniet overal van de RollerCoaster Tycoon ervaring, want nu speel je deze populair game op de Nintendo Switch! Of je nu thuis speelt of onderweg, geweldige avonturen in het attractiepark van je dromen wachten op je. Bouw de wildste pretparken, ontwikkel ze en maak ze winstgevend, maak ritjes in adembenemende achtbanen …

De game bevat alle ingrediënten die de reeks tot een hit hebben gemaakt en maakt gebruik van een eenvoudige en toegankelijke bijgewerkte interface. Met behulp van de Joy- Con™-controllers of het touchscreen is het bouwen van je eigen pretpark nog nooit zo eenvoudig geweest.

RollerCoaster Tycoon Adventures is een origineel en compleet managementspel voor zowel langdurige fans als nieuwkomers in de serie.

Koop bij bol.com

Verschillende spelstanden

Bouw waanzinnige parken in drie spelstanden – Adventure, Scenario en Sandbox.

Kies je eigen avontuur

Het Event-systeem is nieuw in de RollerCoaster Tycoon-serie en zorgt ervoor dat elk park uniek is. Wanneer er speciale dingen in je park gebeuren, kom je voor lastige keuzes te staan. Zo levert elke keer dat je de Adventure-stand speelt weer een nieuw Tycoon- verhaal op.

Ontwerp je park zoals jij dat wilt

Kies uit 50 levendige kleuren voor het aanpassen van attracties, achtbanen, winkels en restaurants. Transformeer je park door het toevoegen van vooraf gemaakte paden, groengebieden en rivieren. Kies als omgeving voor je park uit vier sterk verschillende locaties: Alpine, Moon, Canyon en Tropics!

Bouw de achtbaan van je dromen

Kies uit zeven soorten volledig aanpasbare achtbanen in je park – Wooden, Steel, Winged, Hyper, Inverted, Dive en Accelerator.

Attracties in overvloed

Kies uit meer dan 120 spectaculaire attracties, restaurants en winkels voor je park, van een simpele draaimolen tot de ontzagwekkende Roto-Drop, allemaal vormgegeven met geavanceerde beeldeffecten.

Gameplay-flexibiliteit

Speel hoe je wilt: met de Nintendo Switch Joy-ConTM-controllers of touchscreenbesturing. RollerCoaster Tycoon Adventures speel je in 1080p in tv-stijl en in 720p in handheldstijl.

Koop bij bol.com