Rommeligste kinderkamer van Nederland?

17 Mar 2008

Wie heeft de rommeligste kinderkamer van Nederland? Als er een Nederlands Kampioenschap Rommelige Kinderkamer zou bestaan zou het me niks verbazen als de kamer van Lynn in de prijzen valt.

Man. Wat een ongelofeloze bende.  Alsof er een bom ontploft is. Het keurmerk 100 % puinzooi! meer dan waardig!

Ik ben benieuwd of het nog rommeliger kan. Met andere woorden, heb jij ook zo’n heerlijke puinbak van een kamer? Laat me dan even weten. Gebruik de comments voor een linkje naar een foto van jouw zwijnenstal of stuur een foto op van de vuilnisbelt die voor jouw kamer door moet gaan.

 

PS: Lynn sputterde eerst een beetje tegen — omdat het slecht zou zijn voor haar reputatie  😳  — maar ze heeft uiteindelijk toch toestemming gegeven om bovenstaande foto van haar prullenbak uhhh ik bedoel kamer online te zetten. Gelukkig trok de belofte dat ik zou linken naar d’r Hyves profiel haar over de streep …

Mr. gaatjeniksaan ~ op 29 July 2011 om 22:51

Dit is nog niks vergeleken met mijn kamer