Royal Christmas Fair in Den Haag

Van vrijdag 14 t/m zondag 23 december wordt het romantische Lange Voorhout tien dagen lang omgetoverd tot de Royal Christmas Fair The Hague. Deze sfeervolle, gratis kerstmarkt viert haar vijfjarige jubileum met bijzondere evenementen zoals een Gospelnight, Christmas Thé Dansant en Christmas Sing Along.

De Royal Christmas Fair strijkt ook dit jaar weer neer aan (misschien wel) de mooiste laan van Nederland, het Lange Voorhout, in het historisch centrum van Den Haag. Ruim tachtig kersthuisjes en honderdduizend twinkelende LED-lichtjes in de bomen zorgen in deze prachtige omgeving voor de ultieme kerstsfeer. Door de unieke locatie is een bezoek aan de Royal Christmas Fair prima te combineren met een dagje Den Haag.

Highlights

De programmering op de Royal Christmas Fair is heel veelzijdig. Naast de sfeervolle aankleding met vuurtjes en veel lichtjes zijn er kerstacteurs, (kinder)koren, de enige echte Kerstman, culturele activiteiten en voorstellingen. Absoluut niet te missen dit jaar zijn de Gospelnight op zaterdagavond 15 december met een professioneel koor en dirigent, de Christmas Thé Dansant op zondagmiddag 16 december en de Christmas Sing Along op donderdagavond 20 december met favoriete liederen in een magische sfeer.

Royal Christmas Fair 2017 – foto: Anne de Rijke

Praktische info

De Royal Christmas Fair is van 14 t/m zondag 23 december dagelijks geopend van 12.00 – 21.00 uur en gratis toegankelijk. De Haagse kerstmarkt is goed bereikbaar per auto, fiets en het OV en bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station. De entrees zijn bij de Kloosterkerk (hoek Parkstraat / Lange Voorhout), Hotel Des Indes (Denneweg) en de Amerikaanse ambassade (Toernooiveld).

Reageer

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geaccepteerd.