Runaways DLC-pakket voor LEGO Marvel Super Heroes 2

10 Apr 2018

Warner Bros heeft de release aangekondigd van het Marvels Runaways personage- en levelpakket, de nieuwe DLC voor LEGO® Marvel Super Heroes 2. Het pakket is verkrijgbaar voor € 2,99 en voegt een level en personages toe die geïnspireerd zijn op de iconische stripverhalen van Brian K. Vaughan.

In dit gloednieuwe levelpakket reizen spelers naar het onderzeese Marine Vivarium. Daar proberen ze te ontsnappen aan de chaos en verwoesting die hun ouders hebben veroorzaakt. De nieuwe vrij te spelen personages Nico Minoru, Chase Stein, Alex Wilder, Karolina Dean, Molly Hayes, Old Lace en Gertrude Yorkes worden toegevoegd aan de lijst van meer dan 200 superhelden en superschurken van het basisspel.

LEGO Marvel Super Heroes 2 is een nieuw, episch avontuur en het vervolg op het populaire LEGO Marvel Super Heroes. Deze originele verhaallijn voert spelers naar een kosmische strijd op talloze Marvel-locaties die vanuit de tijd en ruimte naar de fantastische open wereld van Chronopolis zijn gebracht. Het spel zit boordevol kenmerkende LEGO-humor voor fans van alle leeftijden. Spelers nemen het op tegen tijdreiziger Kang the Conqueror in deze opwindende reis door het Marvel-universum.