Kleuren en tekenen met Woezel & Pip kleurproducten

22 Jul 2016

Alle fans van Woezel & Pip en andere vriendjes uit de Tovertuin opgelet! Vanuit nu kun je tekenen en kleuren met Woezel & Pip kleurproducten.

Dromenvanger / Woezel & Pip en bruynzeel-sakura gaan samenwerken op het gebied van de productie, marketing en verkoop van crayons, potloden en stiften.

Tekenen is goed voor de fijne motoriek van kinderen en bevordert hun sociaal-emotionele ontwikkeling en creativiteit. Wat is er leuker voor kids dan kleuren en tekenen met Woezel & Pip waskrijt, potloden en stiften? Met de verkoop van deze producten steunt bruynzeel-sakura het Guusje Nederhorst-fonds.

8 Crayons

Deze waskrijtjes in 8 vrolijke kleuren zijn ideaal voor kleine kinderhandjes en stimuleren de fijne motoriek. Met water kan je de kleuren mengen, dat geeft een extra leuk effect. Handig om te weten voor ouders: de kleuren zijn gemakkelijk af- en uitwasbaar uit de meeste textielsoorten.

16 Korte dikke kleurpotloden

Deze potloodjes in 16 kleuren zijn speciaal ontworpen voor kleine kinderhandjes. Stimuleert de fijne motoriek. Dankzij de dikke kern zijn ze extra sterk en hebben ze een extra goede kleurafgifte. Je krijgt een gratis puntenslijper bij de potloden.

12 Kleurpotloden

12 frisse en briljante kleurpotloden voor lang kleurplezier, verpakt in een vrolijk bewaarblik met een venster. De kleurpotloden hebben een kleurkern van hoogwaardige pigmenten. Dit zorgt voor een goede kleurafgifte.

20 Super vilstiften

Deze stiften van hoogwaardige kwaliteit hebben een extra dikke punt die niet weg of in te drukken is. Hierdoor is de stift geschikt voor grote vlakken en fijne lijntjes. Met de witte wisstift bereik je leuke effecten in een tekening en verwijder je eventuele kledingvlekken. En goed nieuws voor de wasvrouw – of man: de inkt is uitwasbaar uit de meeste textielsoorten.