Scribblenauts Showdown gelanceerd

7 Mar 2018

Spellenmaker Warner Bros Entertainment lanceert Scribblenauts Showdown, een nieuwe partygame die is gebaseerd op het oorspronkelijke Nintendo DS computerspel uit 2009.

Tot vier spelers kunnen hun fantasie de vrije loop laten op weg naar de overwinning in de showdown-modus en hun tegenstanders te slim af te zijn met gebruik van Scribblenauts Showdowns uitgebreide woordenboek. Met meer dan 35.000 woorden kan bijna elk object worden opgeroepen wanneer spelers strijden op een kaart in de stijl van een bordspel met meer dan 25 minigames.

De ‘woordige’ games vragen veel van je verbeeldingskracht, om het beste object of personage te gebruiken in verschillende scenario’s. Bij ‘snelle’ games dagen spelers elkaar uit om onderling te racen, om zo een verscheidenheid aan humoristische uitdagingen te voltooien. Door je speelkaarten slim in te zetten en strategieën te ontwikkelen tijdens de showdown-modus, is ieder spel onvoorspelbaar, waardoor je tot het einde plezier zult beleven.

Spelers kunnen hun eigen originele Scribblenaut kiezen of zelf samenstellen met tientallen aanpassingsopties. Door te concurreren in de verschillende spelmodi en starites te verdienen, ontgrendel je nieuwe maffe accessoires, haarstijlen en kleding, met een eindeloos scala aan creatieve mogelijkheden.

Scribblenauts Showdown is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation4 en Xbox One. Ready. Set. Party!

Check de Scribblenauts Showdown website