Spy Kids 4D prijsvraag

20 okt 2011

De spannende Spy Kids-reeks gaat verder met Spy Kids 4D: All the Time in the World.

In deze film speelt Jessica Alba de ex-spionne Marissa Cortez Wilson. Samen met haar man Wilbur en haar (stief)kinderen leidt ze een normaal leventje. Wanneer de aarde dreigt te worden vernietigd, wordt ze gedwongen haar beroep als spionne weer op te pakken.

Stop de tijd
In dit vierde deel maken we kennis met de tweeling Rebecca en Cecil, die niet bepaald dol zijn op hun stiefmoeder Marissa. Wanneer een gemene schurk verschijnt die zichzelf de Timekeeper noemt, wordt Marissa opgeroepen om haar werk als spion weer op te pakken. The Timekeeper wil de tijd op aarde stil zetten en het is aan Marissa om hem tegen te houden. Rebecca en Cecil hebben geen andere keus dan Marissa te helpen en krijgen daarbij hulp van Spy Kids Carmen en Juni Cortez.

Spy Kids 4D is de eerste film die in de Nederlandse bioscopen in vierde dimensie te zien zal zijn. Bij elk bioscoopkaartje voor de 3D film ontvangt je gratis één geurkaart met acht genummerde vakjes. Zodra tijdens de film een nummer oplicht op het scherm kan je het bijhorende vakje openkrassen.

Meer info? Check de officiële Spy Kids 4D website.

Prijsvraag
Wil jij een gave Spy Kids prijs winnen? Het enige wat je hoeft te doen om hierop kans te maken is de volgende vraag te antwoorden:

Welk dier speelt er een rol in de nieuwe bioscoopfilm Spy Kids 4?

Stuur — voor 31 december  —  een e-mail naar [email protected]. Vermeld hierin:

  • je voornaam en je achternaam
  • jouw adres
  • en natuurlijk het antwoord op de hierboven gestelde vraag

Onder de goede inzendingen verloten we één Spy Net horloge (zoals je op het plaatje hiernaast ziet) en één DVD van de Spy Kids 3 film.

De winnaars krijgen hun prijs thuisgestuurd.

Kevin ~ op 11 februari 2014 om 20:26

Een robot hond

jaden ~ op 16 november 2011 om 15:13

ik vint het een leuke film jammer dat ik niet mee kon doe het is er grapig en spannend.