Superjuffie in première op het Nederlands Film Festival 2018

25 Jun 2018

Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn.

Dit is nogal onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep 6. Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van Josje en helpt haar smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor zodat zij dieren kan blijven redden. Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen om grotere problemen te voorkomen.

In de avonturen van Superjuffie is het grootste avontuur er achter komen dat de echte kracht in jezelf zit.

Familiefilm Superjuffie van de makers van Mees Kees en Dummie de Mummie gaat feestelijk in première tijdens de 38e editie van het Nederlands Film Festival (NFF). Superjuffie is gebaseerd op de gelijknamige en populaire kinderboekenreeks van Janneke Schotveld. Het scenario is van Tijs van Marle en Martijn Smits regisseerde de film.

De première vindt plaats op zaterdagmiddag 29 september in de Stadsschouwburg Utrecht. Diezelfde middag kan het publiek op het NFF de cast ontmoeten tijdens een speciale publiekspremière. Het Nederlands Film Festival 2018 vindt plaats van 27 september tot en met 5 oktober.