The LEGO Movie 2 videogame

29 Nov 2018

Warner Bros, TT Games en The LEGO Group hebben The LEGO Movie 2 Videogame aangekondigd, dat gebaseerd is op het langverwachte vervolg van The LEGO Film.

Buitenaardse indringers hebben Steenstad in puin achtergelaten! Het is nu aan Emmet, Lucy en een reeks heldhaftige personages om buiten hun eigen wereld hun vrienden te redden van de vreemde bewoners van het Zusterstelsel.

The LEGO Movie 2 Videogame zit vol bekende favorieten en nieuwe personages, geheimzinnige locaties en actie uit de succesvolle The LEGO Movie en zijn vervolg. De videogame is een wild avontuur waarin kinderen op verkenningstocht gaan. LEGO-fans van alle leeftijden zullen met plezier aan hun eigen wereld bouwen door wegen aan te leggen, een landschap te veranderen of bouwwerken te maken om meer beloningen en missies vrij te spelen.

The LEGO Movie 2: The Second Part is in het voorjaar van 2019 in de Nederlandse bioscopen te zien. Naar verwachting wordt ook The LEGO Movie 2 Videogame in deze periode uitgebracht. Het spel kan gespeeld worden op Nintendo Switch , PlayStation 4, Xbox One en PC.

Koop bij bol.com