‘Travelcup voor kids op reis’ weggeefactie

13 Jun 2016

Goed nieuws voor alle kids die binnenkort met de auto, de trein of het vliegtuig naar een ver en leuk land zoeven. Onderweg hoef je jezelf niet te vervelen. Want je hebt de Travel cup voor kids op reis van Creative Kids at Work bij je.

Zomervakantie

Nog even en het is zover: eindelijk zomervakantie. Misschien ga je dan wel lekker op pad. Vakantie is leuk. Maar die reis naar je vakantie-adres … pfffff. Die lijkt eeuwig te duren. Er komt geen einde aan.

Travel cup voor kids op reis

Lachende gezichten onderweg! Neem deze beker met je mee op reis en verveel je geen moment. Hij is gevuld met urenlang speelplezier en past, heel handig, in de bekerhouder van de auto, de trein of het vliegtuig. Dit zit er allemaal in de reisbeker:

  • een lieve knuffelmuis
  • een grote oranje dobbelsteen
  • een boekje van 32 pagina’s vol leuke spelletjes en opdrachten
  • een zandloper
  • een dominospel
  • en een memory spel

Weggeefactie

In de winkel kost de Travelcup van Creative Kids at Work € 9,95. Wij mogen er drie weggeven. Wil jij ook met de Travelcup afreizen naar je vakantiebestemming. Doe dan mee met onze weggeefactie.

We maken het deze keer lekker makkelijk. De zomervakantie is tenslotte om te relaxen 🙂 Je hoeft dus geen moeilijke vraag goed te beantwoorden ofzo. Vul het formulier hieronder in. En that’s it.

Uit de inzendingen kiezen we de drie gelukkige winnaars. Meedoen kan tot en met vrijdag 15 juli 2016.

Fenna ~ op 14 June 2016 om 16:07

Wat een leuke aktie zeg! Fenna is er helemaal zenuwachtig van, of ze de Travelcup gaat winnen! Hahaha