Waan je een echte straatkunstenaar met Crayola’s kleurrijke stoepkrijt

9 Apr 2019

Het stoepkrijt van Crayola is vernieuwd. De kleuren zijn nu nog levendiger, intenser en helderder. Het ideale stoepkrijt voor alle straatkunstenaars in wording. Maak het voorjaar nog kleurrijker en ga met de kinderen de straat op om creatief te stoepkrijten.

Buitenspelen en stoepkrijten wordt nu nog leuker met de vernieuwde stoepkrijt van Crayola. Met een breed kleurenpallet van allemaal unieke kleuren kan elke creatie gemaakt worden, zelfs glitters en neon creaties zijn mogelijk. Ook de vorm van het krijt is uniek. Doordat het krijt hoekvormig is liggen ze lekker in de hand en rollen ze onmogelijk weg. Een foutje gemaakt, of lijkt het getekende grasveld dusdanig echt dat je erin bent gaan rollen? Geen probleem. Met water veeg je al het krijt zo van de straat en was je het uit kleding.

Met Crayola Mandala Art kun je mooie & kleurrijke stoepkrijt mandala’s maken.

Wil je echt een heel indrukwekkend en sierlijk figuur in je achtertuin? Dan is de Crayola Manadala Art set een goede toevoeging aan de hoeveelheid krijtjes. Met de verschillende sjablonen kunnen kinderen de mooiste kunstwerken maken. Door de zes verschillende sjablonen en diverse sjablonenstanden zijn meer dan 100 mandala’s mogelijk.

Stoepkrijten is nog nooit zo leuk en kleurrijk geweest!

Koop bij bol.com