Fortnite wallpaper – Fortnite Save the World monsters

Fortnite wallpaper

download wallpaper: Fortnite Monsters wallpaper

Check de coole wallpapers (meer dan 60!) van de vechtgame Fortnite die we voor je hebben verzameld.

Fortnite is een computergame dat is gemaakt door Epic Games. Het spel is sinds juli 2017 te downloaden voor Microsoft Windows, macOS, PlayStation 4 en Xbox. Je kan Fortnite op twee verschillende manieren spelen.

Battle Royale

De Fortnite Battle Royale modus is gratis te downloaden. Het spel is megapopulair en heeft van Fortnite een van de meest gespeelde spellen van dit moment gemaakt. Wereldwijd zijn er naar schatting zo'n 150 miljoen spelers. In deze modus speel je volgens het "last man standing" principe. Je wordt op een eiland gedropt met maximaal 100 andere spelers. Je moet snel op zoek naar wapens om je tegenstanders uit te schakelen. Het gebied wordt steeds kleiner door een overtrekkende storm, waardoor je al snel andere spelers tegenkomt. Degene die als laatste overblijft, heeft gewonnen.

Save the World

In deze (betaalde) game moet je het tegen monsters opnemen. Na een wereldwijde storm is bijna de gehele wereldbevolking verdwenen. De achterblijvers worden bedreigd door hordes zombie-achtige monsters. Save the world kan je in je eentje spelen, maar ook in een team (tot vier spelers). Je onderneemt missies om spullen te verzamelen en verdedigingswerken te bouwen terwijl je ondertussen de monsters bestrijdt.