Wat maak je menu? vanaf 6 december wekelijks op NPO Zapp

2 Dec 2020

Vanaf zondag 6 december, wekelijks om 17.20 uur te zien op NPO Zapp: Wat maak je menu?, een smakelijk en vermakelijk proefprogramma met Jasper & Marius Gottlieb en Vjeze Fur, waar je tussen de gangen door ook nog wat van opsteekt.

Is een kwallensalade wél lekker als je geen idee hebt dat je op een weekdier zit te sabbelen? Smul je van visgraten als die vermomd zijn als chips? Eet je eigenlijk vooral met je ogen? Dat zoeken we uit in het proefprogramma Wat maak je menu? Ondersteund door een jonge gastkok maken de culinaire tweelingbroers Jasper & Marius Gottlieb elke aflevering in hun veldkeuken verrassende gerechten met bijzondere ingrediënten.

Maar is het wel een beetje te hachelen? Dat zoeken we uit in Het Testaurant. Gasten proeven zonder dat ze weten wat ze eten. Smaken de sprinkhanen à la Gottlieb? Komt de maaltijd weer naar boven, nu ze weten dat ze buffalowormen hebben geknabbeld? Terwijl Het Testaurant op volle toeren draait, lost rockkok Vjeze Fur een smaakprobleem van een koelkastgast op. Zijn magische kookkunsten trekken zelfs de grootste broccoli-brakers, bietengrieners, tomatenhaters, druifhuilers en wortelweigeraars over de streep.

De verrassende ingrediënten maken van Wat maak je menu? een smakelijk en vermakelijk proefprogramma, waar je tussen de gangen door ook nog wat van opsteekt!

Lees meer op Wat maak je Menu?