Wat wordt het Speelgoed van het Jaar 2020?

9 Sep 2020

Tot en met 1 november kan iedereen een stem uitbrengen op het genomineerde speelgoed van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar. Een vakjury, bestaande uit een pedagoog, journalist, een influencer en experts uit de speelgoedbranche, heeft in zeven leeftijdscategorieën het beste speelgoed en de leukste spellen genomineerd.

Door een stem uit te brengen, bepaal jij mede wie de winnaar van het Speelgoed van het jaar 2020 wordt én maak je zelf kans op genomineerd speelgoed of spellen. Op 4 november worden de winnaars van de Speelgoed van het Jaar verkiezing bekend gemaakt.

Op de website is alle informatie over het genomineerde speelgoed en de spellen per leeftijdscategorie te vinden. Bovendien is elk artikel door ontwikkelingspsycholoog Ger Ramakers voorzien van een pedagogische toelichting, want spelen is niet alleen heel leuk maar ook leerzaam! Bij het uitbrengen van een stem, maak je kans op een van de genomineerde producten.

Stem mee

Stem ook via speelgoedvanhetjaar.nl en wie weet wordt jouw favoriete speelgoed of spel verkozen tot het Speelgoed van het jaar 2020.