We Baby Bears op Cartoon Network

28 Feb 2022

We Baby Bears, geproduceerd door Cartoon Network Studios, is de spin-off van de populaire Cartoon Network serie We Bare Bears. Deze gloednieuwe serie volgt de geliefde broers Grizz, Panda en Ice Bear in hun jongere jaren. Ze reizen in een magische doos naar fantastisch nieuwe werelden, op zoek naar een plek die zij thuis kunnen noemen.

Het lukt Grizz, Panda en Ice Bear maar niet om hun perfecte thuis te vinden. Hoe goed hun bedoelingen ook waren, ze maakten het leven zuur van de laatste verhuurder. Een wens doen bij een vallende ster lijkt hun redding, want hun baby beer box wordt getransformeerd in een magisch voertuig dat hen naar fantastische werelden brengt. Dit is het begin van hun avonturen op zoek naar een perfect thuis. Onderweg ontmoeten ze nieuwe vrienden, leren ze een paar lessen en ontdekken ze dat hun “thuis” overal kan zijn, zolang ze maar samen zijn.

Kijk vanaf 18 april doordeweeks om 15:25 uur naar Cartoon Network en ga mee met de beren op hun kleurrijke en spannende avonturen als ze feesten met piñata’s voor Fiesta Day, varen op de zeeën met piraten en terug teleporteren naar de middeleeuwen om te leven als koningen.

Download de We Baby Bears activity Sheet