Win een Maya de Bij verzamel DVD-box!

19 Sep 2014

Dag allemaal, ik ben Maya de Bij! Waar ik het meeste van hou? Van vrijheid! Daarom woon ik ook in de wei en niet in een bijenkorf. Ik beleef de leukste avonturen met mijn vrienden Shelby de slak, Max de worm en Willy natuurlijk! Willy is superlui en een echte lekkerbek … Maar hij is mijn allerbeste vriend. Samen gaan we op avontuur! Ga je mee?

Drie honingzoete verhalen

Vanaf 26 september 2014 ligt er een gloednieuwe verzamelbox van Maya de Bij in de winkel, met 3 honingzoete verhalen!

  • Een nieuwe vriend (60 minuten)
  • Een taart voor de koningin (60 minuten)
  • Willy moet verhuizen (60 minuten)

Prijsvraag

Wil jij deze Maya de Bij DVD-box winnen? Beantwoord dan de volgende vraag.

Wie is de beste vriend van Maya?

Weet jij het? Stuur dan — voor 15 oktober 2014 — een e-mail met je naam, je leeftijd, je adres en natuurlijk het goede antwoord naar [email protected].

Uit de goede inzendingen kiezen we de winnaar, die de Maya de Bij verzamel DVD-box thuisgestuurd krijgt.

maya de bruyn ~ op 28 October 2014 om 15:04

de beste vriend van maya is willy