Win vrijkaartjes voor Meneer Pluizenbol

13 sep 2016

Op 5 oktober gaat de familiefilm Meneer Pluizenbol in de Nederlandse bioscopen in première.

Tom Brand is een succesvol zakenman en de bijna-eigenaar van de hoogste wolkenkrabber van Noord-Amerika. Door het drukke zakenleven blijft er niet veel tijd voor zijn echtgenote Lara en dochter Rebecca.

Voor haar 11e verjaardag vraagt Rebecca hetzelfde cadeau als ieder jaar: een kat. Tom heeft een hekel aan katten, maar hij heeft onvoldoende tijd om een ander cadeau te bedenken. In een mysterieuze dierenwinkel vol vreemde en exotische katten laat Tom zich een bijzondere kater aansmeren: Meneer Pluizenbol. Onderweg naar huis krijgt Tom een ongeluk en wanneer hij bijkomt bevindt hij zich … in het lichaam van Meneer Pluizenbol!

Geadopteerd door zijn eigen familie ervaart Tom hoe het leven van een huisdier eruit ziet, en leert hij zijn gezin vanuit een heel ander oogpunt kennen. Om weer mens te worden moet Tom een betere vader en echtgenoot worden. Anders zal hij voor altijd Meneer Pluizenbol blijven.

Meneer Pluizenbol prijzenpakket

We mogen twee Meneer Pluizenbol prijzenpakketten weggeven! In het pakket zitten:

  • 2 vrijkaartjes voor de familiefilm Meneer Pluizenbol
  • een Meneer Pluizenbol potlood
  • een Meneer Pluizenbol rugzak

Beantwoord de vraag hieronder en maak kans op het prijzenpakket. Meedoen kan tot 5 oktober 2016.

Deze winactie is inmiddels afgelopen. Je kan niet meer meedoen. Regelmatig organiseren we winacties op Leuk voor Kids. Dus hou onze website goed in de gaten!

assal ~ op 9 november 2016 om 18:16

de film is leuk

joey jansen ~ op 19 september 2016 om 7:47

wauw ik doe heel graag mee voor dit super leuk Meneer Pluizenbol prijzenpakket !