Winterpret met Buurman en Buurman

26 Oct 2018

Je favoriete buurmannen zijn terug voor hun derde bioscoopavontuur! Deze winter wordt het lachen geblazen wanneer de buurmannen zich klaarmaken voor de Feestdagen, wat natuurlijk niet op rolletjes loopt. De voorbereidingen van de buurmannen zorgen voor veel hilarische en ongemakkelijke situaties. Kees Prins en Siem van Leeuwen spreken opnieuw de stemmen in van Mat en Pat.

Buurman en Buurman Winterpret gaat op 18 november in voorpremière en vanaf 28 november zijn de geliefde buurmannen te zien in alle Nederlandse bioscopen.

De Feestdagen zijn in aantocht, ook voor je favoriete buurmannen. Zij maken zich klaar voor de winter, wat heel leuk kan zijn … maar bij Mat en Pat zorgt het juist voor problemen. Op hun eigen klunzige manier gaan ze aan de slag om alles tot een succes te maken. Het wordt weer genieten van het gestuntel van de buurmannen. Of het nu gaat om het versieren van de kerstboom of kerstkoekjes bakken, alles is een uitdaging voor Mat en Pat. Al vinden zij zichzelf heel erg handig. Gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op! Kortom, er is deze winter weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman.

Ga zitten voor je geliefde buurmannen, wanneer hun nieuwe bioscoopavontuur Buurman & Buurman Winterpret van start gaat. A je to!