Wûnderlân dé kerstmusical voor de hele familie

3 Dec 2021

Van 23 december t/m 5 januari presenteert De Lawei met trots haar vijftiende eigen familievoorstelling: Wûnderlân (6+), een hartverwarmende, fantasierijke, spannende, grappige en ontroerende voorstelling die zelfs het ijzigste hart zal laten smelten.

Het verhaal

Op 24 december, de dag dat Ellis 16 jaar wordt, volgt zij Het Witte Konijn door de spiegel heen en komt zo terecht in Wûnderlân. Daar ontmoet ze Rups, Lapjeskat, Hoedenmaker, Hartenkoningin, Witte Ridder en nog vele andere karakters die we kennen uit de wereldberoemde Alice in Wonderland-verhalen van Lewis Carroll.

Iedereen is in voorbereiding op het 328e kerstdiner van het jaar, maar er hangt een donkere wolk boven Wûnderlân! De Zwarte Weduwe, de spin die door de Hartenkoningin als huisdier wordt gehouden, is ontsnapt uit haar kooi en wordt nu almaar groter en groter. De duisternis valt over Wûnderlân … Ellis is de enige die de donkere wolk kan verdrijven.

Tickets

Ga met 10% korting naar de voorstelling! Koop je tickets op www.lawei.nl en gebruik tijdens het afrekenen de kortingscode: Wunderlan.

Kleurplaat winactie

Ook kun je meedoen aan de kleurplatenactie. Lever je kleurplaat in bij De Lawei en maak kans op vrijkaartjes voor een voorstelling van Wûnderlân voor het hele gezin! Inleveren kan tot en met zondag 12 december 2021.

Download de Wûnderlân kleurplaat

Talent uit de regio

Voor de vijfde keer brengt De Lawei een familievoorstelling geschreven door en onder leiding van Paul Passchier en Wilma Hoornstra. Regionaal amateurtalent, ondersteund door een professioneel productieteam, zal na het succes van Annie (’16), Oliver (’17), Skrûtsj (’18) en Piter Pan (’19) de komende kerstperiode de spiksplinternieuwe voorstelling Wûnderlân maken tot een heerlijke kerstmusical (6+) voor iedereen.

Deze voorstelling is Nederlandstalig.