Prijsvraag: Zambezia – de verborgen vogelstad

12 Feb 2013

In de avontuurlijke animatiefilm Zambezia maken we kennis met de jonge valk Kai, een impulsief, maar dapper vogeltje. Wanneer hij hoort van Zambezia, een grote vogelstad aan de rand van een enorme waterval, heeft hij maar één missie: zo snel mogelijk richting de beroemde plek. Zambezia is een vrolijk en spannend 3D-avontuur voor het hele gezin.

De jonge valk Kai is verveeld, hij woont ver afgelegen met alleen zijn strenge vader Tendai als gezelschap. Wanneer hij de verdwaalde ooievaar Gogo en het schattige musje Tini ontmoet, hoort hij van het bijzondere Zambezia. Zambezia is een grote vogelstad en Kai is vastbesloten om de plek met eigen ogen te zien. Ondanks het protest van zijn vader gaat Kai het avontuur tegemoet. Hij droomt er van om te mogen werken bij de ‘Hurricane Air Defence Force’, die de stad beveiligt tegen indringers.

Wanneer zijn wens eindelijk uitkomt, kan hij direct aan de slag. Een groep hagedissen heeft het voorzien op de eieren van de inwoners van de stad. Samen met zijn gevleugelde vrienden laat Kai het er niet bij zitten en zet alles op alles om van Zambezia weer een veilige stad te maken.

De stem van Kai wordt ingesproken door singer-songwriter Nielson (Beauty & de Brains).

Win een DVD pakket!

Wil jij een DVD-pakket (Animals United 3D en Mees Kees) winnen? Beantwoord dan de volgende vraag:

Hoe heet de jonge valk in Zambezia 3D?

a) Kai
b) Tini
c) Gogo

Stuur je antwoord, voor 15 maart 2013, naar [email protected]. Vergeet niet om je naam, je leeftijd en je adres te vermelden in je e-mail. Onder de goede inzendingen verloten we 3 x een DVD-pakket met de DVD van Animals United 3D en Mees Kees.

Kleurplaat

Een mooie kleurplaat van Zambezia scoor je trouwens hier.