Breng herinneringen aan verloren liefde terug in Harry Potter: Wizards Unite

6 feb 2020

In februari moeten spelers romantiek in de tovenaarswereld van Harry Potter: Wizards Unite terug zien te brengen, terwijl de Calamiteit herinneringen aan liefdesverdriet probeert boven te halen.

Deze maand bevat de mobiele game volgende nieuwe evenementen:

Het ‘Darkest of Times Brilliant Event, part 2’: 4 t/m 11 februari

Breng een eerbetoon aan Perkamentus door briljante Gevondelingen terug te brengen die gaan over zijn herinneringen aan het gevecht tegen Voldemort, zoals de Hersenpan.

Harry Potter Book Night 2020: 5 t/m 7 februari

De Harry Potter Book Night van dit jaar draait helemaal om het Toverschool Toernooi. Vier deze magische klassieker door speciale opdrachten te voltooien en zo drakeneieren, de Vuurbeker Gevondeling en meer tegen te komen.

Het ‘Crazy In Love Event’: 11en 12 februari

Weersta de avances van verschillende verliefde rariteiten met bonus-genezingsdrankjes.

Het ‘Lost Love Brilliant Event, part 1’: 13 t/m 20 februari

Help gekoesterde herinneringen aan de geliefde personen uit de tovenaarswereld te beschermen door briljante Gevondelingen terug te brengen, zoals Minerva Anderling.

Communitydag februari: 23 februari

Neem het op tegen verschillende rariteiten, waaronder zeldzame Doxy’s en kabouters, door bonussen voor opsporingsdrankjes te gebruiken.

Het ‘Lost Love Brilliant Event, part 2’: 25 februari t/m 3 maart

Breng herinneringen aan tragische liefdes terug met briljante Gevondelingen, waaronder Severus Sneep en de Spiegel van Neregeb.