DLC-pakket Marvels Ant-Man and the Wasp is nu uit

4 Jul 2018

Warner Bros heeft de release aangekondigd van het personage- en levelpakket Marvels Ant-Man and the Wasp, de nieuwe DLC voor LEGO Marvel Super Heroes 2.

Het pakket is uitgebracht ter gelegenheid van de nieuwe Marvel film Ant-Man and the Wasp en kost € 2,99.

Ant-Man en de Wasp werken samen om het snode plan van Egghead te verijdelen. In het gloednieuwe, actievolle level komen Ant-Man en de Wasp terecht in het verlaten onderzoekslaboratorium van Hank Pym. Daar smeedt zijn oude tegenstander Egghead een duivels plan.
Spelers nemen het op tegen de handlangers van Egghead en een enorme kippenrobot. De nieuwe vrij te spelen personages Ant-Man, Wasp, Egghead, Crossfire, Stinger, The Human Fly, Giant-Man en Ghost worden toegevoegd aan de lijst van meer dan 200 superhelden en superschurken van het basisspel.

LEGO Marvel Super Heroes 2 is een nieuw, episch avontuur en het vervolg op het populaire LEGO Marvel Super Heroes. In de fantastische, open wereld Chronopolis nemen spelers het op tegen tijdreiziger Kang the Conqueror. LEGO Marvel Super Heroes 2 is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows.