Halloweenpompoen 2016 – Kolderkat

23 Oct 2016

Hier is de eerste uitgesneden pompoen van dit jaar. In tegenstelling tot vorige edities heb ik er deze keer voor gekozen om in elk geval één vriendelijke Halloweenpompoen te maken. In plaats van een gemene engerd.

Op internet vond ik een vrolijk masker van de Cheshire Cat (Kolderkat) uit Alice in Wonderland en die vond ik wel sympathiek genoeg om te gebruiken 🙂

Het resultaat van de pompoen — in het donker met een theelichtje in zijn buik — zie je hierboven.

Best leuk, al vind ik ‘m eerlijk gezegd niet heel erg goed lijken op de Kolderkat. Onze eigen kat (Aagje) deelt die mening. Ze kwam even langs bij het maken van de foto’s en echt onder de indruk van mijn knutselkwaliteiten is ze niet. Zie je haar afkeurende blik? “Ga jij nog maar even oefenen”, lijkt ze te denken. Misschien doe ik dat wel en snij ik binnenkort nog een pompoen uit. Pompoenen hebben we in elk geval nog voldoende.

Zo te zien is Aagje de kat niet heel erg onder de indruk van de Cheshire Cat pompoen.

Zo te zien is Aagje de kat niet heel erg onder de indruk van de Cheshire Cat pompoen.