Happos Family Playtime app

18 Feb 2019

Boomerang nodigt je uit om de gloednieuwe gratis app te ontdekken, mee te spelen en creëren: The Happos Family Playtime. De app is gratis te downloaden in de App Store en via Google Play

Maak je klaar en speel spelletjes met jouw favoriete vriendelijke nijlpaarden familie, want de Happos Family Playtime app is nu beschikbaar. In deze gloednieuwe app beleven kinderen samen met Striker, Bella, Star en vele andere Happos gloednieuwe avonturen.

De Happos Family Playtime app laat kinderen van 4 – 6 jaar op ontdekking gaan en simpele puzzels oplossen. Je kunt kiezen uit een aantal themalocaties en avonturen: van een dansparty tot een reis naar de ruimte, of een avontuur op een piratenschip. In elke omgeving zijn er spannende spelletjes en activiteiten om uit te kiezen: maak muziek als een DJ, bouw een raket of ga op zoek naar een schat.

Happos Family Playtime: word een astronaut en ga op ontdekkingsreis in de ruimte

De app heeft een bioscoop omgeving waar de kinderen eventjes tot rust kunnen komen en achteroverleunend afleveringen kunnen kijken van The Happos Family. Het zingen van liedjes en andere activiteiten zijn ook beschikbaar.

The Happos Family gaat over een familie blauwe nijlpaarden die leven in een safaripark. Gedurende de dag gedragen zij zich als normale nijlpaarden, maar zodra het park gesloten is, beleven zij de gekste en leukste avonturen! Door hun ongelooflijke energie en nieuwsgierigheid raken zij soms in de problemen. Maar dat maakt niet uit. Ze lossen het altijd op met een lach.