Highschool comedy MISFIT krijgt een vervolg

23 Apr 2019

Er komt een vervolg op de succesvolle Nederlandse film MISFIT. Dit hebben producenten NewBe en Splendid Film vandaag bekendgemaakt. De film behoorde in 2017 tot een van de meest succesvolle Nederlandse bioscoopreleases met 260.000 bezoekers in de Benelux.

De hoofdrol wordt opnieuw gespeeld door de populaire Djamila, bekend van het YouTube kanaal MeisjeDjamila. Zij is met meer dan 1 miljoen abonnees de grootste Nederlandstalige vrouwelijke YouTuber.

Naast het spelen van de hoofdrol wordt ook haar muziek in de film verwerkt. Overige rollen zijn weer weggelegd voor Donny Roelvink, Niek Roozen, Gio Latooy, Défano Holwijn, Jill Schirnhofer, Eddy Zoëy, Bente Fokkens, Jolijn Henneman en Fenna Ramos. Nieuwe gezichten zijn Sem van Dijk, Hanwe, Jeremy Frieser, Tinne Oltmans, Tatyana Beloy en Jan Kooijman.

Nadat Julia (Djamila) is teruggekomen uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders voor Julia en haar Misfit-squad op dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!

Via het YouTube-kanaal MISFITdefilm kan iedereen op de hoogte blijven. Meer filmposters bekijk je via Instagram.

MISFIT draait vanaf woensdag 25 september 2019 in de Nederlandse bioscopen, de Belgische bioscopen volgen eind oktober.