YouTuber Djamila onthult trailer MISFIT 2

20 Jul 2019

Djamila, NewBe en Splendid Film presenteren de trailer van de gloednieuwe highschool comedy MISFIT 2. Djamila liet een deel van de trailer exclusief zien via haar eigen YouTube-kanaal, dat bijna 1,2 miljoen volgers telt. MISFIT 2 is een samenwerking tussen NewBe en Splendid Film.

In 2017 behoorde Misfit tot een van de meest succesvolle Nederlandse bioscoopreleases in de Benelux, won onder andere een ‘The Best Social Award’, was trending op Netflix en inmiddels zijn er remakes gemaakt in Duitsland en Polen.

Het verhaal

Nadat Julia (Djamila) is teruggekomen uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders voor Julia en haar Misfit-squad op dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!

In de bioscoop

De film draait vanaf woensdag 25 september in de Nederlandse bioscopen en 15 oktober in de Belgische theaters. Via het YouTube-kanaal MISFITdefilm blijf je op de hoogte blijven van MISFIT 2.