Just Dance 2020. Voor de laatste keer dansen op Nintendo Wii

10 Nov 2019

Just Dance 2020 is de allerlaatste Ubisoft game die verkrijgbaar is voor de Nintendo Wii spelcomputer. Maar liefst 13 jaar na de release van de console is Just Dance 2020 de hekkensluiter van het Ubisoft portfolio met bijna 100 games op de Nintendo Wii. In de afgelopen tien jaar zijn de Just Dance-titels voor de Nintendo Wii-console meer dan 50 miljoen keer over de toonbank gevlogen, waardoor de game een waar begrip is geworden op de Nintendo Wii, maar tegenwoordig ook op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

10.000 luchtballonnen

Bovendien is er voor het eerst in de geschiedenis van Just Dance een Nederlandstalige track toegevoegd aan de officiële tracklist van de game. 10.000 luchtballonnen van K3 is beschikbaar voor iedereen in de Benelux die de game bezit op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Er is niet zomaar gekozen voor 10.000 luchtballonen. Het is namelijk het populairste liedje van K3 op YouTube met meer dan 31 miljoen views!

Dans met Just Dance 2020 op 40 nieuwe monsterhits en op meer dan 500 extra nummers via Just Dance Unlimited. Van gloednieuwe hits zoals High Hopes van Panic! At The Disco, 7 Rings van Ariana Grande en Bad Guy van Billie Eilish, tot familiefavorieten zoals Baby Shark van Pinkfong.

Kies je modus

Vier daarnaast het tienjarig jubileum met de speciale All Stars-modus! Herbeleef al jouw favoriete nummers en dansjes en krijg zo het ultieme 10 jaar Just Dance-gevoel! Zin in wat anders? Kies dan voor één van de andere modi. Dans bijvoorbeeld online met spelers uit de hele wereld in World Dance Floor. Of zweet er wat calorietje af in de Sweat-modus. Dit jaar keert bovendien de Co-op-modus terug, waarin spelers samen dansen voor de hoogste score. Tot slot is er de kids-modus met kindvriendelijke dansroutines voor de kleinste dans fans.

https://youtu.be/8UPVXaQXNyM

Just Dance 2020 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Wii, onder meer in de Ubisoft Store . Vanaf 19 november is het spel ook beschikbaar op Google Stadia.