Herfst kleurplaten (29)

Ben je op zoek naar een mooie kleurplaat van de herfst? Dan zit je hier goed. We hebben een aantal mooie plaatjes verzameld om in te kleuren.

Bij ons (op het noordelijk halfrond) begint de herfst officieel op 21 september. Je merkt dat het herfst wordt als de zon minder sterk wordt. De dagen worden korter en de temperatuur gaat omlaag. Sommige dieren – zoals muizen, egels, insecten en kikkers – maken zich op voor hun winterslaap. In het herfstseizoen wordt de tuin klaargemaakt voor de winter. Een aantal boomsoorten laten hun bladeren vallen. Als ze dat niet zouden doen, dan zouden de bomen de winter niet overleven. De stevige wind blaast de mooi gekleurde bladeren van de bomen. Op een mooie herfstdag spelen de kinderen in de tuin en duiken in een bad van afgewaaide herfstbladeren.

Herfst kleurplaten

  • CC0 (de maker publiceerde zijn of haar werk in het publiek domein) of gebruiksrecht is niet bekend

Deel jouw creatie

Heb je de kleurplaat supermooi ingekleurd? Maak een foto van het eindresultaat en stuur ‘m in. We zetten jouw creatie op de site. Bovendien maak je kans op een handig bewaarblik met 24 Bruynzeel kleurpotloden of een etui met 20 Bruynzeel Twin point viltstiften.

Stuur je kleurplaat op

Reageer

Ik heb de Privacyverklaring gelezen en geaccepteerd.