Lancering FIFA 23

3 Sep 2022

Electronic Arts viert de lancering van EA SPORTS FIFA 23 met HyperMotion2-gameplay technologie die ongelooflijke actie, realisme en authenticiteit biedt voor elk aspect op het veld.

Met cross play, innovaties in fan-favorite modes inclusief het FIFA Ultimate Team, Career mode, VOLTA FOOTBALL en de FIFA World Cups voor zowel mannen als vrouwen, is FIFA 23 nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC via de EA app, Origin, EPIC, Steam, Stadia, PlayStation 4 en Xbox One.

De afgelopen 30 jaar heeft EA SPORTS FIFA zich op het snijvlak van entertainment en gaming begeven en de groei en ontwikkeling van de voetbalcultuur direct beïnvloed. Onlangs is EA SPORTS een samenwerking aangegaan met een van ’s werelds grootste entertainmentmerken Marvel, om iconische voetbalhelden tot leven te brengen in FIFA 23 Ultimate Team.

HyperMotion2 Technologie

Dankzij de baanbrekende HyperMotion2-gameplay technologie heeft FIFA 23 de meest true-to-life voetbalanimaties die een EA SPORTS FIFA-titel ooit gekend heeft: meer dan 6.000 authentieke animaties en nieuwe functies, zoals volledige authentieke teambewegingen, een nieuw technisch dribbelsysteem, versnellingsmechanismen.

Innovatie in alle game modes

FIFA 23 introduceert nieuwe updates voor alle game modes. Met crossplay kunnen spelers op hetzelfde platform verbinding maken met vrienden op andere platformen en het tegen elkaar opnemen in 1 tegen 1 modes, inclusief Online Friendlies, en in FIFA Ultimate Team (FUT) met FUT Play A Friend. In FUT 23 is er ook een gloednieuwe mode beschikbaar met op scenario-based ‘FUT Moments’ dat voor meer speelmogelijkheden zorgt. Daarnaast is de FUT chemistry volledig vernieuwd en is er meer flexibiliteit in squad-building zodat fans hun ultimate team kunnen samenstellen.

Dankzij verbeteringen in Career Mode kunnen spelers hun persoonlijkheid en match day experience bepalen met nieuwe activiteiten buiten het veld die je spelerscarrière helpen ontwikkelen. In Career Mode Manager kun je de controle nemen over meer dan 350 authentieke voetbalmanagers en je team naar de overwinning leiden.

Met de nieuwe ‘Playable highlights’-modus kunnen fans direct in actie komen met hun pro en doelstellingen voltooien. Pro Clubs en VOLTA FOOTBALL hebben een nieuw gemeenschappelijk startpunt dat het mogelijk maakt een speler op verschillende manieren aan te passen, te spelen en vooruitgang te boeken in beide modes, samen met de mogelijkheid om Pro Clubs XP-punten te verdienen in beide modes. Kom samen met vrienden of de VOLTA FOOTBALL Community en laat je stijl zien in de nieuwe en verbeterde VOLTA Arcades, met meer mogelijkheden om je Avatar eigen te maken.

Nieuwe en geüpgrade games brengen verbeterde publieksaudio, nieuwe attributen, grotere stadions, dynamische gekleurde ballen, under foot timer en nieuwe geluidseffecten om het entertainment in de VOLTA ARCADE op te voeren. De vernieuwde VOLTA-gameplay brengt een reeks verbeteringen aan in het straatvoetbal die flair en afwisseling toevoegen aan elke wedstrijd.

Women’s Club Football

Voor het eerst in de geschiedenis van EA SPORTS FIFA kunnen spelers het spel ervaren met vrouwenclubs uit de Barclays FA Women’s Super League en Division 1 Arkema bij de lancering, met spannende updates in het vooruitzicht.
Dankzij de speciale HyperMotion 2 capture met een professioneel vrouwenteam, zijn het uiterlijk en bewegingen van vrouwelijke spelers in FIFA 23 authentiek. Dit maakt het de meest realistische ervaring tot nu.

FIFA World Cup

Naast de FIFA World Cup Qatar 2022 voor mannen, brengt FIFA 23 de FIFA Women’s World Cup Australië en Nieuw-Zeeland 2023 tot leven, zodat spelers de hoogtepunten van het internationale mannen- en vrouwenvoetbal kunnen beleven.

Met meer dan 300 partners, 19.000 spelers, 700 teams, 100 stadions en 30 competities over de hele wereld is EA SPORTS FIFA 23 de enige plek waar fans op het grootste podium ter wereld kunnen spelen en de mannen-en vrouwen FIFA World Cup toernooien, UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, LaLiga Santander, Bundesliga, Ligue 1 en Serie A, allemaal in één spel kunnen ervaren.

Beschikbaarheid

FIFA 23 is verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC via de EA app, Origin, EPIC, Steam, Stadia, PlayStation 4 en Xbox One.