LEGO Star Wars Battles

4 Sep 2019

Verzamel, bouw en vecht in realtime in dit nieuwe mobiele strategiespel met personages en voertuigen uit LEGO Star Wars in één-tegen-één wedstrijden.

Warner Bros, LEGO en Lucasfilm hebben LEGO Star Wars Battles aangekondigd: een gloednieuw strategiespel vol actie voor mobiele apparaten, met een combinatie van iconische personages, voertuigen en locaties uit LEGO Star Wars en één-tegen-één gevechten in realtime voor meerdere spelers.

In LEGO Star Wars Battles kunnen de spelers personages en voertuigen uit alle tijdperken van hetStar Wars-universum combineren en legers vormen van ofwel de ‘dark side’ of de ‘light side’ voor snelle, spannende gevechten. Met de intuïtieve aanraakbesturing kunnen spelers troepen inzetten, LEGO-torens bouwen op het slagveld en gebieden veroveren in een poging om de basis van de tegenstander te vernietigen.

Met de content uit de negen films uit de saga, Star Wars: The Clone Wars en Rogue One: A Star Wars Story, kunnen spelers bekende helden en schurken verzamelen, waaronder Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, Boba Fett, en Darth Vader, maar ook personages zoals Porgs, Stormtroopers, Battle Droids, en verschillende voertuigen van AT-AT’s tot TIE Bombers en zelfs de Millennium Falcon. Naarmate de spelers verder komen en hogere niveaus behalen, kunnen ze verschillende arena’s vrijspelen, gebaseerd op bekende Star Wars locaties, zoals Scarif, Naboo, Hoth, Endor, Geonosis en meer.

LEGO Star Wars Battles zal in 2020 beschikbaar zijn om gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. Het spel zal in-game aankopen bevatten.

Volg LEGO Star Wars Battles op:

Facebook: Facebook.com/LEGOStarWarsGame
Twitter: Twitter.com/LSWGame
Instagram: Instagram.com/LEGOStarWarsGame