Nieuwe mythische Pokémon Zeraora ontdekt

16 Apr 2018

Er is een nieuwe Mythische Pokémon ontdekt in de wereld van Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon: Zeraora, de Thunderclap Pokémon!

Zeraora is een Pokémon van het type Electric die elektrische energie haalt uit externe bronnen en sterke elektrische pulsen uitstraalt vanuit de kussens op zijn handen en voeten. Hiermee wekt hij een krachtig magnetisch veld op. Zeraora gebruikt dit magnetische veld om te zweven en om zich met een ongelooflijke snelheid door de lucht te verplaatsen.

Naam: Zeraora
Categorie: Thunderclap Pokémon
Hoog: 1,5 meter
Gewicht: 44,5 kg
Type: Electrisch

Men beweert van deze Mythische Pokémon dat hij zo snel is als de snelheid van de bliksem. Wanneer Zeraora bij een krachtige aanval enorme hoeveelheden elektrische energie gebruikt, staan alle haren van zijn vacht recht overeind!

Zeraora is alleen verkrijgbaar in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon en komt niet voor tijdens het normale spelverloop. Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon zijn in november 2017 gelanceerd en vormen de laatste aanwinsten van de Pokémon-basisserie videogames die exclusief verkrijgbaar is voor de systemen in de Nintendo 3DSTM-familie.