Pathé Disneyweken

4 Aug 2016

In september zijn de Disneyweken in 28 bioscopen. Herbeleef de magie met de klassiekers Frozen, The Lion King, Toy Story en publiekskeuze Monsters Inc.

Tot 29 juli mocht het publiek kiezen wat de vierde film zou worden bij de Pathé Disneyweken naast de klassiekers Frozen, The Lion King en Toy Story. Een ruime meerderheid verkoos Monsters Inc. boven Cars, The Incredibles en Wall-E. De hele maand september staan 28 bioscopen in het teken van de Disneyweken en kan jong en oud de Disneymagie opnieuw beleven op het grote doek. De vier films worden zowel in de originele, Engelstalige versie vertoond als in de Nederlands gesproken versie.

Frozen

Stap mee in de ijskoude wereld van Frozen en zie hoe Anna haar uiterste best doet om het hart van haar zus Elsa te laten smelten.

The Lion King

Het leeuwenprinsje Simba wordt als welp verstoten uit het dierenkoninkrijk. Jaren later keert hij terug om zijn plaats op de troon te veroveren.

Monsters Inc

Enge monsters jagen kleine kinderen in hun slaapkamers de stuipen op het lijf. Maar in werkelijkheid zijn ze zelf doodsbang voor de kleintjes.

Toy Story

Avontuurlijke animatiefilm over speelgoedcowboy Woody en speelgoedastronaut Buzz Lightyear die allebei het favoriete speelgoed willen zijn van Andy.

Meer info