De Hisui-vorm van Voltorb in Pokémon Legends: Arceus

16 Dec 2021

The Pokémon Company International en Nintendo hebben op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon een gloednieuwe trailer gepresenteerd met een onlangs ontdekte Pokémon: de Hisui-vorm van Voltorb.

Een opvallende gelijkenis met Poké Balls in Hisui

Deze mysterieuze Pokémon heeft een glimmend, bolvormig lichaam. Met die houtnerfachtige make-up op zijn lichaam en het gat boven op zijn hoofd lijkt hij erg op de Poké Balls uit de regio Hisui. Hisuian Voltorb blijkt vol te zitten met ontelbare zaadjes. Van tijd tot tijd spuit hij deze zaadjes uit het gat in zijn hoofd naar buiten. Niemand weet echter precies hoe het er in het lichaam van deze Pokémon uitziet, want in het gat is het pikkedonker.

CategorieSphere Pokémon
TypeElectric/Grass
Hoogte0,5 m
Gewicht13 kg

Ogenblikkelijke elektrische ontladingen

Deze Pokémon is altijd goedgehumeurd en heeft een vriendelijk karakter. Hij kan echter ineens de opslagen elektriciteit afgeven en hij bezorgt mensen en Pokémon in zijn buurt regelmatig een schok. Zelfs de kleinste provocatie kan deze Pokémon al van zijn stuk brengen. In menselijke nederzettingen wordt Hisuian Voltorb daarom als een lastpost ervaren. Er gaan dan ook verhalen rond dat mensen tijdelijk het gat op het hoofd van Hisuian Voltorb dichtstoppen en hem uit hun nederzettingen wegjagen.

Pokémon Legends: Arceus verschijnt op vrijdag 28 januari 2022. Hij kan op dit moment vooruitbesteld worden.