Rainbow Loom voorbeeld: slippers zonder zool

11 Jun 2014

Tara kwam deze Nederlandstalige YouTube video van Eveline Maureen en haar dochter tegen, waarin ze laten zien hoe je een stel Rainbow Loom slippers (zonder zool) knutselt.

Eveline Maureen zegt:

Superleuk idee waarvan al een Engelstalige video is. In de Engelstalige video wordt het bandje om de teen geloomed waardoor het te dik is voor kleine kinderteentjes. Door alleen een elastiekje te gebruiken kunnen kleine kinderen dit ook dragen. In deze video gebruiken we per slipper 39 elastiekjes. Het slippertje is heel gemakkelijk om te maken omdat we het ontwerp van de basisarmband gebruiken maar je kan hem eenvoudig veranderen naar je eigen smaak. Als een elastiekje om jouw teen te strak zit, loom dan wel een bandje voor om je teen.

Jouw Rainbow Loom tutorial

Heb je zelf een goeie en duidelijke YouTube video gemaakt waarin je uitlegt hoe je een Rainbow Loom  armband of ander sieraad maakt?

Laat het ons weten! Wellicht voegen we jouw instructie dan toe aan deze pagina. Een reactie op deze pagina achterlaten met de link naar je YouTube video kan natuurlijk ook.

Truus Dieden ~ op 26 May 2017 om 14:09

Waar kan ik nog een orginele loom board kopen zoals dit voorbeeld

Mrs B ~ op 15 June 2014 om 16:23

Pas op er zijn loom bands die een naar geurtje verspreiden. Vooral voor mensen met een geur allergie ontzettend hinderlijk! Dit varieert van een vet gevoel op de ogen tot hinderlijke nies!