Scribblenauts Mega Pack

10 Aug 2018

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt de komst aan van Scribblenauts Mega Pack.

Scribblenauts Mega Pack bestaat uit de complete edities van Scribblenauts Unlimited en Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure, inclusief gloednieuwe bonus content voor beide games.

Scribblenauts Unlimited

Scribblenauts Unlimited stimuleert onbeperkte creativiteit, verkenning en sociale elementen waardoor fans van alle leeftijden veel plezier kunnen beleven. De game bevat een grote side-scrolling open wereld met handgetekende achtergronden en objecten. Als speler help je Maxwell — de held van de game — om puzzels op te lossen en uitdagingen aan te gaan door elk object dat je kan verzinnen op te roepen.

  • Het spel is geüpdatet met twee nieuwe bonus levels.
  • De game ondersteunt het online delen van objecten die door gebruikers zijn gemaakt.
  • Er is een verbeterde twee-spelermodus en de game biedt een nieuwe, makkelijk te gebruiken “sunflower”-stijl invoersysteem voor tekst.
  • Het nieuwe Zed Zeppelin level laat spelers vechten tegen luchtpiraten en samenwerken met teamleden om het luchtschip veilig te houden.
  • In het nieuwe Land of Sweet Hyperbole kunnen spelers rondrijden in een wagen van snoep en communiceren met de bewoners.

Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure

Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure brengt de creativiteit van Scribblenauts samen met duizenden DC-personages en objecten, allemaal getekend in de herkenbare Scribblenauts-stijl. In de computergame schiet Maxwell de machtige DC-superhelden Batman, Superman en de Justice League te hulp terwijl zij het opnemen tegen de wreedste superschurken.

Gevoed door de fantasie van de speler, waarin alles wat zij schrijven tot leven wordt gebracht, moet Maxwell met zijn magische notitieboek helden en hulpmiddelen oproepen om de kwaadaardige plannen van de schurken te stoppen en het universum te redden. In zijn fantasierijke en komische tocht reist hij naar DC-locaties zoals Gotham City, Metropolis en Atlantis. Daarnaast zijn er twee nieuwe bonuslocaties: Titans Tower, dat wordt aangevallen door de afschrikwekkende demoon Trigon, en Belle Reve, de operationele basis van Task Force X.

Scribblenauts Mega Pack is vanaf 18 september verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en heeft een adviesprijs van € 29,99.