Goliath presenteert boetseerplezier voor 3+ met Crazy Monster

12 Feb 2013

Goliath – bekend van toppers zoals Rummikub, Woordzoeker en Triominos – presenteert half februari boetseerplezier voor kinderen vanaf drie jaar. Met Crazy Monster kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten en zelf de gekste figuren in elkaar zetten.

Pas op! De gekke monsters komen eraan! Drie ogen, vier ogen? Of misschien maar één? Benen op het hoofd of armen op de bips? Alles kan bij Crazy Monster. Laat je fantasie de vrije loop en boetseer je eigen monsterfamilie. Elk van de vijf vrolijke kneedmonsters heeft een heleboel lichaamsdelen die je steeds weer op een andere manier kunt combineren.

Het lichaam kun je in allerlei vormen kneden en daarna met een gezicht, armen, benen en andere lichaamsdelen tot leven wekken. Je kunt een lang en dun figuur maken, of een klein, dik, rond, vierkant of zelf gedraaid monster – je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Maak het gevaarlijkste monster uit je dromen en vernietig het daarna voor altijd. Of bouw het liefste monstertje aller tijden en hou het voor altijd bij je.

Er zijn vijf monsters, in vijf kleuren: blauw, groen, rood, oranje en paars. Elk monster heeft een eigen set met lichaamsdelen. De prijs is 6,99 euro per Crazy Monster.

minnash ~ op 2 March 2013 om 13:42

Hoi Marcos, Volgens mij zijn de kneedbare Crazy Monsters te koop bij Bart Smit.

marcos ~ op 2 March 2013 om 11:58

Waar kan je het kopen???