Na Rummikub, Triominos en Geen Paniek nu ook Woordzoeker Turbo

18 Feb 2015

In 2014 introduceerde Goliath de Turbo-versies van Rummikub, Triominos en Geen Paniek. Vanaf half maart 2015 ligt ook Woordzoeker Turbo in de winkels, de supersnelle versie van het klassieke en populaire woordspel. Het speelplezier blijft, maar de spanning wordt door de tijdsdruk nog eens opgevoerd.

Woordzoeker The Original Turbo

Woordzoeker Turbo is de supersnelle versie van Goliaths klassieke en populaire woordspel. Draai de spinner om te bepalen met welke kleur je speelt. Is de kleur bijvoorbeeld blauw, dan moeten alle spelers razendsnel in het letterveld zoeken naar het woord in het blauwe vakje. Wie het woord als eerste vindt knijpt in de geluidstotem, krijgt een fiche en wint de ronde. Winnaar van Woordzoeker Turbo is de eerste speler die drie fiches verovert.

Rummikub The Original Turbo

Het overbekende familiespel… supersnel! Leg de slimste combinaties. Verdeel de dobbelstenen en schud ze elke ronde voor zo veel mogelijk punten. Wie na zes rondes de meeste punten heeft, is de winnaar. Rummikub The Original Turbo is leuk, snel en uitdagend.

Triominos The Original Turbo

De snelle variant van het bekende spel waarbij alle spelers op elk moment en tegelijkertijd een passend steentje aan mogen leggen. De timer tikt door totdat een speler een plek heeft gevonden om aan te leggen. Wie is als eerste al zijn stenen kwijt?

Geen Paniek Turbo

Durf jij de strijd aan? Pak een kaart en kies een vraag voor je een tegenspeler uitdaagt. Je hebt drie seconden om te antwoorden voor je de timer moet resetten voor je tegenspeler. Wie niet meespeelt kan wedden op een van de duellerende spelers.

Meer info

Lees meer over de Goliath Turbo spellen