Super Sand Eggs

8 feb 2016

Super Sand van Goliath, het magische zand waarmee kinderen schoon en veilig figuren kunnen maken, is in korte tijd uitgegroeid tot razend populair speelgoed. In maart 2016 brengt Goliath een speciale, vrolijke paasverrassing naar de winkels: Super Sand Eggs.

Een Super Sand Egg bestaat uit een gekleurd ei met daarin 100 gram magisch zand en een figuurtje. Er liggen straks drie varianten in de winkel: een konijntje, een kuikentje en een lammetje. Terwijl ouders of verzorgers genieten van hun paasontbijt, kunnen kinderen hiermee vrolijke paasdieren maken.

Met Super Sand — in 2014 bekroond tot speelgoed van het jaar in de leeftijdsgroep 4 en 5 jaar— halen ouders voor hun kinderen het plezier van zand in huis zonder de troep. Super Sand is ultrazacht, het droogt niet uit en het is makkelijk te bewerken. Met de gereedschappen en vormpjes kunnen kinderen vanaf vier jaar er kastelen, taartjes en dieren mee maken. Super Sand is gemaakt van natuurlijke materialen en antibacterieel. Het is dus niet alleen handig, maar ook schoon en veilig. Door de structuur van het zand is het bovendien samen te kneden en daardoor snel weer op te ruimen.

De adviesprijs is 9,99 euro per Super Sand Egg.

Meer info over Super Sand