Master Trainers uitdagingen uit in Pokémon: Let’s Go

19 Oct 2018

The Pokémon Company en Nintendo hebben meer info vrijgegeven over Master Trainers uitdagingen in de langverwachte computergames Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! voor de Nintendo Switch.

In Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! houdt het spelplezier niet op wanneer de speler kampioen van een Pokémon League wordt. Als kampioen kan hij het opnemen tegen de zogenaamde Master Trainers. Master Trainers zijn gespecialiseerd zijn in het trainen van een bepaalde Pokémon-soort. Voor elke Pokémon-soort is er maar één Master Trainer in de regio Kanto. Boven het hoofd van elke Master Trainer zie je een afbeelding van zijn favoriete Pokémon.

Een Master Trainer een-tegen-een gevecht

Tijdens het 1-op-1 gevecht met een Master Trainer worden de vaardigheden en kracht van een speler zwaar op de proef gesteld, want er mogen geen items gebruikt worden. Spelers die als winnaar het strijdtoneel verlaten, mogen de titel van de betreffende Master Trainer opeisen. Titels kunnen vervolgens in het spel weergegeven worden tijdens Link Battles.

Als winnaar van een Master Trainer gevecht heb je recht op de Master titel.

Een Master Trainer titel wordt tijdens de Link Battles weergegeven.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! zijn op 16 november 2018 exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Meer lezen over Pokémon: Let’s Go