Shiny Meltan verschijnt in Pokémon GO

6 Feb 2019

De Pokémon Company, Niantic en Nintendo hebben bekendgemaakt dat een Shiny-versie van de Mythische Pokémon Meltan een beperkte tijd in Pokémon GO voor zal komen. Zodra een speler deze zeldzame Pokémon bemachtigt, kan hij overgebracht worden naar Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee!

De Pokémon: Let’s Go spellen zijn enerzijds bedoeld voor spelers die hun eerste stappen in de wereld van de Pokémon-videospellen zetten en anderzijds voor fans van het allereerste uur die Pokémon op een andere manier willen spelen. Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! zijn na hun lancering op 16 november 2018 voor het Nintendo Switch-systeem met veel enthousiasme ontvangen.

Meltan is een zeldzame Pokémon die verschijnt wanneer in Pokémon GO een Mystery Box wordt gebruikt. Een Mystery Box kan uitsluitend verkregen worden door Pokémon GO te koppelen aan Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! Spelers die hun Mystery Box in de periode van dinsdag 5 februari tot en met maandag 4 maart 2019 gebruiken, kunnen in Pokémon GO een Shiny Meltan vangen. Tijdens dit speciale event is de wachttijd voor het opnieuw openen van de Mystery Box drie in plaats van zeven dagen.